1. Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής «Αντικαταβολή» τότε θα παραλάβετε τα προϊόντα με μία επιπλέον χρέωση από την τιμή των προϊόντων, της τάξεως των 2 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων.
Σχετικά με απορίες, όσο αφορά την αγορά των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο: +30 6986 725800

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας τότε επιλέξτε ένα από τους διαθέσιμους λογαριασμούς που βρίσκονται παρακάτω. Προσοχή! Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και θα αποσταλεί αφού εμφανισθεί η αντίστοιχη κατάθεσή σας στον λογαριασμό που θα επιλέξετε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαρισμού: 5216 091 550 271
IBAN: GR20 0172 2160 0052 1609 1550 271
BIC/SWIFT: PIRBGRAA

 

3. Με κάρτα μέσω Eurobank

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank με τη μέθοδο Redirect. Ισχύει για όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard και Maestro (εξαιρούνται οι American Express και οι Diners Club).

(https://www.eurobank.gr/el/business/ilekronikes-upiresies/ilektronikes-upiresies/upiresies-kai-pliromes/eisprakseis-se-e-shop/e-commerce)

Eίστε απόλυτα ασφαλείς για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα iatrikistinpraxi.gr. Η επιπλέον χρέωση της εκάστοτε τράπεζας που προκύπτει από τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας για αγορά προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και διαφέρει ανάλογα τους όρους χρήσης της κάρτας. Το iatrikistinpraxi.gr δε χρεώνει προμήθεια για τη συναλλαγή μέσω οποιασδήποτε κάρτας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με δωρεάν έξοδα χρήσης της κάρτας σας. Τα δεδομένα τα οποία κάθε πελάτης καταχωρεί για μία ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο από το iatrikistinpraxi.gr